BABÁT SZERETNÉK …

Az akadályoztatott gyermekáldás
és a meddőség lelki háttere

Mi történik velünk lélektanilag, mentálisan, ha nem jön a baba? Hogyan kaphatunk segítséget?
Segítő tevékenységemről a Hogyan dolgozom menüpontban olvashatsz.

Nemcsak egyéni konzultációkon, hanem munkatársammal, Antall Gabival a Vörös Fonal csoportos programon is szeretettel várlak.

Leendő apukákat is várok. Közvetítem nekik a női oldal nézőpontjait, érzelmeit, hogy ők is jobban értsenek minket, nőket, és így lehessen nő és férfi, leendő anya és apa egymás segítségére a családalapítás rögös útján. Mindezt úgy, hogy az ő szempontjaikat, kívánságaikat is figyeljük, és beépítjük a kapcsolatba. Fontosak a férfiak, fontosak az ő érzelmeik, nézőpontjaik is. Férfiprogramunk is születőben van, ti is tudtok írni nekünk meglátásaitokról ezzel kapcsolatban.


Ha végre kopogtat a baba – Veszélyeztetett terhesség? – Vajon jó anya leszek-e?

Szintén fontos, hogy mi történik akkor, ha hosszú várakozás, sok kudarc és szomorúság után végre megfogan a baba, akár természetes, akár mesterséges úton.

Véget ér-e a félelmekkel teli időszak vagy újabb félelmek, szorongások ütik fel a fejüket?

Hogyan tudunk mentálisan és lelkileg nyugodtak, fókuszáltak és magabiztosak maradni egy várva várt, esetleg veszélyeztetettnek gondolt, mondott, diagnosztizált várandósság alatt? Hogyan bízzunk magunkban?


Ha megszületett a baba

Mi zajlik bennünk lelkileg, amikor megszületett a baba?

Milyen lélektani változásokon megyünk keresztül a szülés után és a gyermekágyas időszak alatt? Van-e ekkor is aggódás, félelem? Van-e lelki segítségünk? Ki hallgat meg ilyenkor minket?

A gyermekágyas időszakban, ha igényed van rá, munkatársam vagy én szívesen jövünk hozzád. Meghallgatunk, beszélgetünk és te eközben megnyugszol, tisztábban látsz és megtalálod saját erőforrásodból táplálkozva a megoldásaidat.


Ha úgy érzed, segítségedre lehetek, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

„A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.” (Wass Albert)